čtvrtek 10. května 2007

iq 8 tupechildren volume 4

Gdy začne MalýMěkký vyrábět softvér místo kriplvéru?

Jako tucnak se usmivam - Visty budou znamenat vyznamny skok vpred v poctu uzivatelu linuxu.

Kdo se přihlásí ke koupi Visty, jakoby o sobě prohlásil že je blbec...:)))

Vistu? Ani omylem ... nepredpokladam, ze by jakykoli system od MS v dohledne dobe nekolika let dosahnul alespon pohodli bezne dostupneho v Linuxu, o stabilite ani nemluve ...

Myslím, že zpochybňovat výkon Linuxu asi není třeba. Z osobní zkušenosti s 3D softwarem (nikoli hry, ale modeláře, rendery apod.) pod Linuxem mám výborné zkušenosti. Přibližně dvojnásobně rychlejší na stejném HW.

To si dělaj kozy 7litrů?!!! za děravý cedník.Nejde natom nic kloudně spustit,neb jejich bezpečnostní opatření jsou tak velká,že na provoz vám nebude stačit ani 2Gram.A co dál,hrát jen to, co vám přikáží?To se vám spotřebitelům asi hodně líbí.


Woknows? nikdy vice!Jedině LINUX, hry na tom jdou taky(CEDEGA) tak co? Do kanclu je to nejlepsi vec a hlavne zdarma, nemusi se platit dalsich 10k aby se mohly psát dokumenty...

operační systém který nás nenechá vysmahnout ani zálohy vlasních dvd si koupí jen trubka. ani NERO v nich nejde.TFUJ.

nikdy bych si to neporidil je to hrozny software to si radsi stahnu cesky. Ale delat jim pokusaka zadarmo to nehodlam to radsi zostanu u nelegalnich Xp SP2 :). Az bude na to servis pack 1 tak si to nahraju do pc.

hehehhhhhhh, tak at si je MS necha, na takovou sra*cku nebudu obetovat ani tech 4gb myho traficu, i kdyz mam NO FUP :)))))

Pracujících na počítači...Hm to jako myslíte Office a spouštění aplikací..Které normálně běhají pod win xp ???A uveďte ty nové standarty, které podporuje ten "zbastlený" OS Vista..ze kterého kouká win 3,1...Je to k smíchu...:)))

Pán Bůh s námi a zlé pryč.Jsem ochoten zaplatit za dobrý O.S , ale woknovista mezi ně rozhodně nepočítám .Nebudu si pořizovat drahý shit ,když sotva (možná) vychytají kritické chyby tak vylezou s hyenou a měli bychom cálovat znova.Už jsem rezignoval a od Mrkvošrotu už nic nechci ani kreklé - nebudu si takovým svinstvem zasí*at comp.

zapomnel jsi podotknout vysoke hardwarove naroky, nechteny "uklizec", nizsi pocet snimku u pocitacovych her a zadne soukromi (Visty odesilaji informace o tvem pocitaci)

Ty to vazne chces? Stahni si Vista Transformation Pack 6 a XPcka budou vypadat jako Visty a mas pokoj...

A Bill hleda nove lidi, jelikoz kazdej kvalitni programator mu uz utekl bud k nejakemu linuxovemu projektu pokud se venoval nehernimu softu a nebo do nejake herni spolecnosti kde ma daleko vyc penez a ma zajisteno ze mu napad Bill zase neukradne, neimplementuje jinam a za to mu neda ani korunu ale uzivatelum to d pekne draho.

Zase nějakej B$llův podvod :)

Vsichni brecej jak jim lidi kradou SW ,ale kdo je ten kdo si vozi ***** v Mercedesu ,kdo je ten co i pres ty ztraty na piratstvi vydelava miliardy (prevedeno na kc),kdo je ten co dyktuje ceny,kdo je ten kur**sky prosperujici vychcanej clovek schovavajici se za zakony o ochrane autorskych prav?


No to je sice super, ze to pokracuje a muzeme si koupit oem verzi, ale kdo ma pres dva tisice, aby si mohl koupit pitomej widle system?

Si jako nekdo mysli, ze tim, ze to ze ctyr tisic spadne na dva, je neco svetoborneho? Stejne je to predrazene, ja proste dva tisice nemam a nedam je do pitomejch widli, ktere si zaslouzi cenu maximalce petikilo. Je to predrazened a Microsoft proste jen stale vyuziva toho, ze neni podobny operacni system na trhu, jako jsou widle, ktery by zakaznici dokazali bez problemu ovladat. Verte mi, ze kdyby linux, unix apod, byl stejne lehce ovladatelny, tak si Microsoft ani neskrtne.

Jak rikam, kdyby to stalo petikilo, myslim si, ze na to ma temer kazdy a dal by ty prachy do toho. I já. A stale mi Microsoft vydelaval hodne a verim, ze je velice pravdepodovne, ze by vydelal dokonce i vic, protoze pruznost poptavy by byla takova, ze by prekonala dosavadni zisk Microsoftu z dosavadniho prodeje widle systemu. Tot muj názor, jaky vas?

rek bych ze se jim pulka lidi vysere vubec menit XP za Visty. menit jenom kvuli tomu systemu Aero,jenom kvuli tomu aby to bylo hezky a zaroven nestabilni. na to jim fakt seru,dyt si muzes zahrat nakou hru kde je to jeste hezci. a jestli nekomu jde o vzhle slozek a pracovni plochy,tak at si stahne z netu prgram(ted nevim jak se jmenuje),kterej okamzite po instalaci a resetu PC zmeni vzhled XP na Vista(krome Aera). komplet XP ktery vypadaji jako Vista. mam tuseni na metacafe.com je video s navodem.

mel jsem vistu ENG asi tejden ale, co to je za shit to jsem teda nečekal... design je šílenej.. a to aeoro kam se hrabe na xglko v linuxu.. nekoupil bych si to ani za 4000,- a navíc v prvních verzích bude v průběhu roku takovejch chyb.. uvidíte za chvilku jak se bude zase vydávat servisšpek, jako to bylo u ixpéček, až za pár let se tak trochu xpéčka zabezpečili a stabilizovali..

mel jsem vistu ENG asi tejden ale, co to je za shit to jsem teda nečekal... design je šílenej.. a to aeoro kam se hrabe na xglko v linuxu.. nekoupil bych si to ani za 4000,- a navíc v prvních verzích bude v průběhu roku takovejch chyb.. uvidíte za chvilku jak se bude zase vydávat servisšpek, jako to bylo u ixpéček, až za pár let se tak trochu xpéčka zabezpečili a stabilizovali..

No tak jsem se těšil na aero ale kluci z Msoftu to pěkně pos....Takže WISTU si pořídím až ju někdo hackne a odstraní ty nesmyslné ochrany.Proto ju zatím kupovat určitě nebudu,mám rád svuj compl a nevidím duvod proč ho zbytěčně zatěžovat a trápit i v době kdy hudbu neposlouchám a nepřehrávám film.Jedině že by mě velkej Bill udělal spešl edici bez toho nechtěného humbuku.Chci i nadále být pánem nad svým complem a nestačí mě pouze play a stop.Kde ti soudruzi asi mohli udělat chybu???

Celá "ochrana prémiového obsahu" je věc, která omezuje NAPROSTO VŠECHNY LIDI, kteří kdy přijdou do styku se systémem Windows Vista (jakkoliv, třeba jen jedny WV na podnikové síti) a to nejen v souvislosti s tzv. "prémiovým obsahem", ale v podstatě jakýmkoliv používáním výpočetní techniky, čili v podstatě tím Microsoft omezuje svobodu (ne nereálně) celého světa. To už stojí za to WV a hlavně Hollywood a celé to trapné divadlo okolo takzvaných autorských práv bojkotovat jakýmkoliv způsobem.

...po te co sem videl tento produkt jako betu v akci..si snad radeji koupim
APPLE...Dat za tohle penize...takto bych si asi sam sebe presta vazit...
Mimochodem vit nekdo jak je to presne s licenci? Myslim totiz, ze ani krabicova verze Vista se neda neomezene instalovat kolikrat chcete...Licencni politka MS je mnohem horsi nez samotne jeho produkty...

Mrkvošit by furt něco měnil a svrhával; kdyby se radši drželi standardů, podporovali otevřené formáty a vůbec - Adobe plug-in frčí i v Linuxu, je ověřený a univerzálnější, takže marná snaha...

kdyby se mrkvošrot raději věnoval lepení děr v cedníku zvaném "vista". Nebo kdyby se zdokonaloval ve schopnosti vykrádání ostatních OS, ať ty jejich widle taky za něco stojí. PS:dnes sem byl okolnostmi přinucen pracovat, po letech, v MS excel a to je vážně hrůza. Z těch počeštěných názvů funkcí mi málem mrdlo. Kdepak sqrt(), ale odmocnina() a jako argument se tu nesmí použít další funkce.. OpenOffice.org jsou kilometr před MS Office

No vsak VISTY je takovy shit ze mu neni rovno. Pote, co jsem je zkusil jsem je hned odinstaloval. Pochopitelne mam vetsinu programu stazenych ve forme warezu ... no a VISTA nedovoli pouziti cracku, takze jsem nerozchodil Photoshop ani Nera, virtualni mechaniku, NIC! Takze kdo nema dostatek penez (90% Cechu) a tak (pro domaci pouziti) jede na piratskem softwaru, kouka na stazene filmy a posloucha hudbu na PC zdarma, ma crackle hry...zustane na XP

A kdy bude konečně svržen Microsoft?

VISTA: Viruses, Intruders, Spyware, Trojans and Adware ...

Jo a taky jsem už četl článek,že tento nový Widle Jehovista má problém se zvukovkama neboť s podporou domácího kina nepočítali...proto jiná firma vymyslela prográmek jak tuto hrubou chybu opravit nazpět do normálu!!!..Prostě za drahý prachy Widláci prodávají šmejd!!!...

Další blázen, který se chytil na BAREVNOU MAŠKARÁDU MRKVOSOFTÍHO KAŠPÁRKA???? Jak můžete soudit Windows VISRA, když jsou v oběhu teprve pár týdnů (měsíců)???

spadly 2* ha ha ha ono se jako pad systemu bere i program provedl neplatnou operaci .... alias windows je tak blbej ze to neumi poradne pustit a tak to radsi necha spadnout

Žádné komentáře: