středa 2. května 2007

O debilních děckách

Jsou všudypřítomní. Smyslem jejich života je nadávání na Microsoft. Každý se s tím setkal, každý (rozuměj nedebilní) člověk se tomu nejdřív zasměje, potom ho to sere, a pak by si nejraději prostřelil hlavu, kvůli tomu, že žije ve stejném světe jako to neuvěřitelné množství debilních děcek.
Pro ty, kteří překonali fázi prostřelování si hlavy, se tu sem tam náhodně objeví příspěvek s náhodným počtem citátů. Sem tam se pak objeví příspěvek s tím nejlepším, co debilní děcka vyzvraceli, za dobu od minulého 'best of' příspěvku. Samozřejmě pokud na nějaké pěkné děti narazíte, zmiňte je např. v komentářích. Ještě větší radost nám však udělají ti, jejichž moudra budou zaplňovat tento blog. Prosíme, děti naše, pište rovnou do komentářů, můžeme se vám zasmát, aniž bychom vás museli hledat.

9 komentářů:

miloso řekl(a)...

Tak Vám nevím, jestli sem mám vůbec psát. Víte, ony některé ty komentáře nejsou vůbec od věci, stejně jako jsou některé totální odpad plný pravopisných chyb. Chtělo by se to dívat na problematiku bez růžových brýlí – a myslím tím jak brýle s tučnákem, tak s okýnkem. Nic není ideální a tenhle web zvláště. Vždyť jediným jeho smyslem je nazývat lidi za jejich názory „debily“, což nežijeme ve svobodné zemi, kde máme právo na svobodný názor?

Unknown řekl(a)...

A (autore) ty jsi přímo z PR microsoftu, nebo je to jen nějaká úchylka?

miloso řekl(a)...

Roberte, ani ne, já sám produkty od MS nepoužívám vůbec a MS moc v lásce nemám, jedu na Gentoo GNU/Linuxu s plánovanou migrací na produkty Apple :-) Ale jinak dobrý. Alespoň vidím, že nemělo vůbec žádný smysl sem psát sebeinteligentnější komentář.

debilnidecka řekl(a)...

2miloso: Ano zijeme ve svobodne zemi, kde mame pravo na svobodny nazor a to napriklad takovy, ze ti lidi jsou debilove.

2robert: Nejsem PR Microsoftu, jenom clovek s mozkem, ktery uz ma dost tech debilnich decek v kazdem druhem foru a diskusi.

miloso řekl(a)...

Roberte, omluva, myslel jsem, že autorem myslíš autora komentáře, tedy mě.

Debilníděcka, jenže zatímco oni ve valné většině případů nikoho neurážejí, ty je hned dvakrát: nejprve do debilů a poté do děcek. Ano, i to může někdo považovat za nadávku, takže bych si dal sakra majzla, aby to nebylo na pomluvu. Názor můžeš mít, jaký chceš, ale bacha na jeho prezentaci.

Anonymní řekl(a)...

Takže každý kdo tvrdí, že MS produkty nejsou nejlepší a nedejbože upozorňuje na konkurenci a DOKONCE ji nazývá lepší, je debilní děcko?
Tak to jsem i já (a já si to myslím o tobě).

Petr řekl(a)...

absolutne souhlasim s autorem webu... kazdeho cloveka, ktery bez jakehokoli uvedeni duvodu nadava na microsoft, tim "za..ra" diskuze, klidne nazvu debilnim deckem...nici tim prehlednost techto diskuzi...viz nektere clanky na Lupa.cz, mari tak cas lidi, kteri se chteji na foru neco dozvedet, popripade prispet. Pro me jsou to debilni decka...Buh vi, jestli si nekteri z nich vubec dokazi nainstalovat jiny system nez win

Petr řekl(a)...

a jeste k te urazce, vetsinou jsou to prave oni kteri pisou hanlive komentare a to vetsinou k pro ms nazorum:)

Anonymní řekl(a)...

Diky za zajimave informace