neděle 6. května 2007

Vista Suckzzzzz Kidzzzz volume 3

Kupovat Winy je jako kupovat zhnilý brambor:-©
linux rulezzzzVR^

Sám bych Windows do sítě nepouštěl vůbec.

Asi záleží na počítači, ale Linux je na všech počítačích které používám o dost rychlejší než Windows, podporuje všechen hardware (často lépe), a téměř všechny programy co potřebuji jsou v základní instalaci.

Vykašlat se na to a instalovat Linux.

Co si ale budeme namlouvat, jako operační systém Windows stojí za starou belu, co se týče bezpečnosti, ergonomie, stability, rychlosti... Věřím že při používání Linuxu na to přijdete. Přeju hodně štěstí.

Souhlas, 2,500 za slušný operační systém a bezproblémový provoz je pakatel. Ovšem za Windows je to až moc. Nechci je ani zadarmo.

Promiňte, ale snažit se očistit Windows od virů nemá cenu. Pomůže jenom nová instalace!!! Přiznávají to i u Microsoftu. Fakt, vzdejte to.



Na druhej strane po 7 rokoch ten mrkvosoft konečne niečo nove vytiahol. S tým zabezpečením si hlavu nelám, keď si trochu počítaš o tom na fórach, tak zistíš že už sú dávno prelomené :)
Ja sa v celku na to aj teším a dufam, že to mrkvosoft urobí tentoraz poriadne a bude to aj bezproblémov fungovať. A keď nie tak Linux, MAC (mekintoš) ide tiež pekne :)

mas pravdu... Mna len zaujima, ako dlho bude M$ trvat vychytanie much vo Viste,... XPckam to trvalo 7 rokov a este to stale nie je hotove...

více ramky?
Ja mam WIN pro to abych na PC mohl něco dělat a více ramky využiji prací s ostatními programy, ne díváním se na omalovánky!
Takže chválit to, že jsou náročnější na RAM je volovina...

Přesně tak, vista je největší sračka široko daleko, vyněte se tomu velkikým oblouke, po půldni jsem u toho málem zešílel, je to absolutně nekompatibilní se vším a např, drzá instalace Alcohol 10% skončila modrou smrtí, ovšem s barvou 3D rozhraní Aero, kterou jsem doposu neviděl ani na MS 95!!! Potom se to už nenastartovalo nikdy, stále ta modrá smrt, pomohlo až připjení disku jako datového k OS Xp a vymazání celé složky Alcohol + smazání ovladačů ze system32, kam bylo uměním hiodného největšího mistra se po 1000x nastavebí práv prokousat.
The best shit of MS, i say NEVERMORE.
No a další špaky v podobě nefunkční zvukové karty, která pod AX prostě nejede, funguje pouze OpenAL, dále nefunkční mozilla a všechny její pluginy a tak dál.
Skutečně vydařený 6-ti letý vývoj, ale přeju to těm debi.lů co to vyvinuli i těm co si ti koupí - konečně přijde MS na buben, nejsprostší linux je 1000x lepší než tahle zkur.vená Vista. Hoowgh. Paměti to žere 2,5x tolik než Xp a instalační složka Windows měla tuším 7GB, což je cca 7x tolik. Jen tak dál vymatlaný Bille, už jsi skutečně na odstřel...

Jinak i když hry moc nehraju, zkusil jsem pár games pod DX10 ve vistě no a ten obraz - nevím - samé přepaly, přesvícení, rádoby HDR ale byl to humus, takže si klidně to DX10 můžou nastrkat do svých ztučnělých zadků, já zůstanu na DX9 a o nic naprosto nic nepřijdu.

Vase argumentace ohledne HDCP potazmo DRM je rovnez naprosto zcestna. Nac mam jako novy uzivatel cekat? Kdyby jste si nastudoval trochu vice info o tomto OS zjistil by jste, ze 30x za vterinu kontroluje jesi pres nej nejde neautorizovany obsah. A kdo ma pravo mi jako uzivateli rikat co je autorizovany a neautorizovany obsah? Ano ano, ma to krasny okynka, par novych kl. zkratek a hezkejch par vezi zkopirovanejch z linuxu. Ale zapomel jste na jednu z nejpodstatnejsich veci u tohoto OS, totiz ze pod libivym povrchem se ukryva neco velmi nepekneho.

mozna az bude na p2p cracknuta ceska verze tak to mozna vyzkousim,
ale nechapu ty zoufalce kteri musi byt in za kazdou cenu a tento
narocnej microsofti megamoloch nakoupi.
jinak k recenzentovi: nic noveho nam v podstate nerekl co uz by jsme nevedeli, zadne prakticke vykonove testy-nic, to co zde predvedl bych zjistil behem 30min pozivani(kdyby mi ovsem ten megamoloch stal alespon za nainstalovani)
takze zaverem: tato zecenze nestoji za nic a prosim te Pavle jako cloveka-uz nas neobtezuj a neokradej nas zbytecne o cas

No nevim jak vy, ale me se ty Visty, ale vubec nelibi. Ne ze by skopirovali jen vzhled od Linuxu (3D prepinani mezi plochami, prepinani mezi okny,....), ale on si microsoft vzal i napady jinych vyrobcu softu a dal je tam. Jaka koliv prumerna distribuce Linuxu prevalcuje Visty na plné cáře jen ty hry chyby.
Vzhledve Visty kopirujou a funkcema taky jediny co maji originalni je ta cena Jo at si koupi Visty, kdo chce, ale aby neco umeli tak si za 9000 Visty kupovat nebudu. Zustanu pekne u madrivi ktera v nové verzi je sqela. Mel sem moznost vyzkouset s domnenim, ze je to opravdu neco noveho, ale potom sem presel na Linux. Jsem na nem asi 1 a pul mesice a ani zavahani. Vzhled je suprovy a funkce jak by smet Tyden mi trvalo si na nej zvyknout, ale stalo to za to. Doporucuju Linux alespon vyzkouset prvni dny je to boj priznavam , ale pak je to slast. A navic vse mluvi pro Linux jeikoz neznam ve svem okoli blazna, ktery by si dal na server Windows.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ako si prosim Ta vedel, ktore ovladace v system32 odmazat ?
Ja si s tym neviem dat rady.
Mozem Ta poprosit o help?
Jaro