středa 2. května 2007

Debilní děcka volume 1

A pak že Mrkvošrot nejde dokytek... :o))))))) Teď ještě překompilovat pár nejbláznivějších her pod Open GL Linux a Mrvošroti ležej na zádech! :o))))

Von někdo používá na servru Widle? Toho člověka by mněli vystavovat v muzeu kuriozit!

prej vyssi bezpecnost! haha to rikaly o vsech widlich co kdy sesmolili!

A pak za to dávejte takové prachy. Vista je drahá i za tu elektriku, kterou spálí PC, když to stahuje z torrentů...

Aaa, tak tady mame prvni zaplaticku z milionu brzy nasledujicich... say WOW! :)

Někteří lidé nechtějí restartovat počítač 5x za den, zvláště když zpracovává dlouhodobé úkoly (matematické simulace, komprimace videa atd... :o)))))


Varianty kupujiciho Visty: a) IT negramot, ktery bere, co mu v obchode nabali, b) IT negramot, ktery chce byt "in", proto stahuje a ma Visty, c) fanaticky milovnik firmy MS, ktery ma na rameni kérku s Billem - to je "zivotni povinnost", d) clovek, kteremu je uplne fuk, jak vykonny OS doma ma, e) pruzkumnik, vyzkumnik, ktery musi otestovat novy OS. Pokud jsem na nekoho zapomnel, zkuste pripsat ;)

Ani naznakem to neni perfektni! Pada to, da se to hacknout, ztraceji se data, kurzor si dela, co chce, kazdy virus to znici, je to pomale... Jetli to je u tebe perfektni, u mne ne! Je to prijatelne mozna tak nanejvys pro deti na hrani... ;))))))))))))))))

Probůh k čemu hromadit takové bohatství. Není na čase nenažraný Blile alespoň Home operační systémy dávat za hubičku. Spíše to ale vypadá, že máš ty nenažranče pořád málo.

.lidé co se tu křečovitě zastávají Microsoftu a zejména jeho produktů z řad OS pro PC jsou buď to naprostý bezmozci, který za ně pískají, protože jim jejich hry na ničem jiném neběží a nebo proto, že si neuvědomujíza jakých podmínek se Microsoft prosadil ve světě a tim získal monopol, kterým zahltil celý svět a na kterém teď libě vydělává... ...pokud jste ovšem člověk myslící - zjistíte, že v dlouhodobé perspektivě OS Win nemohou obstát..

windows jsou schopny produkt? a cernosi jsou bili, ze

Vistu sem měl nainstalovanou asi půl hodiny a pak sem to musel odinstalovat.Tohle je snad ten největší paskvil od Mrkvosoftu.Kdyby radši dodělali pořádně XPčka.

No tak to se Mrkvosoft zase jenou předvedl .. nejen že koncové uživatele bude před každým spuštěním aplikace otravovat s uploadem informací na jejich server a tím tak zpomalovat jejich tzv. přelomový systém ale budou se nám za chvíly hrabat uplně celém kompu a kde je právo na soukromí ?

Hm a co takhle pane Ballmer že ty vaše WIN vista v této podobě chce málokdo.Já si je osobně pořídím (koupím)až někdo napíše crack na DRM ve Vistách a (kašlu v tomto případě na licenční ujednání) až bude zdokumentováno co všechno MS na uživatel práší(nemám rád šmírování).Jsem přesvědčen že lidí jako já je hodně a tak vám piráti paradoxně k prodeji pomohou.

ale snad ma kazdej alespon trosku selskeho rozumu se nad tim zamysli ..chtel jsem si je take koupit ale opravdu krabicova verze je 85% meho mesicniho platu ..a seru na nejaky blby vyzrany amiky... kteri nenavidi kanadu a ani nevi kde lezi natoz kde je evropa ..mam palene XP a zatim mi staci free software a hry si kupuji vetsinou od top CD drahe palim ...muzika v cechach stoji za hovno co dodat

Nebyt piratom, nikdy by sme nevedeli jak DOSRATY OS nam MS ponuka !!! Strcte si to aj tak si to kupi minumum ludi, ak maju rozum. Aby mi OS zozral celu RAM ??? TO co je ???

naco chcu vydavat vistu ked si ju aj male decko skopiruje nemaju ochrany nato ziadne mali by skoncit linux rulezzzzzzzz microsoft je lacny team

a co jako cekali? tak jako napr ja bych vistu ani zadarmo nebral

,protože jakmile začne bonzovat uživatele s pirátskou verzí policii,tak ho Linux do pár let převálcuje

No Vista má aero ale za měsíc výjde linux s Beryl který strčí rozhraní Aero do kapsi (už beta verze 0,20 je kvalitnější). A to nehlede že Beryl má nižší nároky, holt Linux je vždy méně náročný a lépe zabezpečen proti vyrům a spol.

Tak to je jasná páka, protože hry jsou hlavní tahoun. Když by všechny nebo alespon hodně velká většina her fungovala pod linuxem tak po Windows neštěkne ani pes. I když jsou tu jistá ale. Nicméně já jsem na Windows jen z tohodle důvodu, a z důvodu že jsem líný už experimentovat protože se nevyznám který Linux by byl nejlepší.

mrkwosoft na vistach delal par roku a vysledkem je system ktery neni (skoro) v nicem rozdilny oproti XP akorat tam je aero jenze kdyz mas w!n jen pro hry tak vydim jak vsichni maji zaple areo aby jim mohlo pekne zpomalit pocak, navic estly to ma monitorovat co delas ci instalujes tak se nedivim ze minimum je 1Gram a silnejsi procak.Hry v linux postupuji celkem jiste kupredu staci se podivat na podporovane hry v cedega transgaming tak za par let kdy se vynori dalsi verze w!nu bude davno cedega na urovni kdy zvladne vetsinu her a winy odpadnou do zapomenini

M$ vypumpuj nas, aby si pan Brana mohl koupit cely svet.

a vrchol je nový Windows Cedník, pardon Vista......

Vista je shit.

chyby linuxu? bud konkretni prosim

Blbci, naco chcu vydavat vistu ked si ju aj male decko skopiruje nemaju ochrany nato ziadne mali by skoncit linux rulezzzzzzzz microsoft je lacny team

Microsoft může tak držet hubu, protože jakmile začne bonzovat uživatele s pirátskou verzí policii,tak ho Linux do pár let převálcuje.

Kdybych teď musel změnit OS, tak bych si asi vybral Linux, i když o něm vlastně taky nic nevím. Ale je prostě sympatičtější.

a hlasi co stahujete z netu a odkud a kdo ma vistu je debil tot nazor znalce ale s vama obycejnyma lidma co vite o kompu hovno se nema cenu bavit nebot je to stejne jako vysvetlovat kurakovi že je blbej a kouři nebot at si chipa kdyz je blbej

No. nechci vas urazit, ale mate vymytou hlavu MS propagandou. Pro provoz Linuxovych plikaci je 256MB dostacujici. Prestante kupovat pocitac proto, aby jste zivil neefektivni rozezrany OS, ktery ke stejne praci potrebuje s kazdou verzi 4x lepsi HW!

nic by mi neudělalo větší radost, než moct pustit všechno na co potřebuju widle na jinym OS a mít tak konečně možnost poslat celej slavnej Zmrdosoft jednou pro vždycky do řití. :)

Od jisté doby využívám od Makrošitu pouze WXP, a to jen proto, že některé programy, které používám, neexistují pod Linux. Ale věřím, že i toto se brzy změní. Místo Office používám OpenOffice, ... Doufám, že Makrošit bude se svojí trapnou politikou už jen ztrácet.

Kéž by byl Mikrošrot dodávat OEM licenci tak za 1.000 klidně bez grafickech sra.ek typu AERO jim podeobnejch hrůz co stejně nikdo nepotřebuje. Myslím že by prodali víc jak třikrát vís licencí nežli teď.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ooooo, to je ale stranka plna sracek, zkuste si prosim uvedomit, ze na tu existuji take uzivatele, kteri proste MUSI pouzivat Windows (v mem pripade Vista 64/OSX). Ukazte mi prosim linuxovy ekvivalent Adobe Collection, ktery bude schopen pracovat s prumyslovymi standardy, ZBrush a dalsi specificky, nejen 3D, software.

K tomuhle proste ekvivalent neni. Ale ja se proste potrebuji uzivit a svoje produkty dodavat k dalsimu zpracovani a to mi linux ale opravdu neda. (Urcite se ozve nekdo, ze pousti Photoshop ve Wine nebo jinak, ale obavam se ze 90% uzivatelu si upravuje cervene oci na fotkach, ja potrebuji pracovat se soubory v radech stovek MB az GB)

Jestli litate po netu, stahujete, vypalujete, hrajete, programujete, reknete WOW Linux! Ale tohle zobecnovani Linux is the best, Fuck Bill je trosku mimo misu. Proste zkuste premyslet na co vlastne mate pocitac a co s nima delate...

A cena... jezis, je to pro me nastroj pro praci, ne hracka, takze platim.

Anonymní řekl(a)...

Naprosto souhlasim! Ovsem co se nixovych systemu tyce beru to spise takto, GNU na workstation k speficickym ucelum, nekdo si totiz pod timto pojmem na pracovni stanici predstavi ze s linuxem muze pracovat na cemkoliv. Dobrym prikladem ze ot nejde je ono marne hledani alternativy k vasemu Adobe. Linux vidim spise jako vyvojovou platformu,lepe receno komplexni vyvojove prostredi integrovane s OS? proc? protoze uz v komand lajne muzete psat veci v C++. Autor tohoto blogu je pubescentni, velmi nevyzraly a take smesny...Odsuzuje cokoliv, b ez hlubsich znalosti ci vlastnich praktickych zkusenosti nebo prokazanych znalosti.

Anonymní řekl(a)...

Cokoliv, co odesílá bez mého vědomí jakoukoliv informaci považuji za nezákonné a protiprávní. Viz Windows Vista. Ano možná lidem co používají jako správce souborů průzkumníka a na pár základních věcí je tento systém dostačující. Běda jakmile chcete využívat Vistu profesionálně. Zjistíte, že prohlášení o zpětné kompatibilitě neplatí a mnoho programů Vám prostě pod Vistou nepoběží. Já používal Vistu tak dva dny a musela ven. Nevím k čemu mi bude licence..... Nemohl jsem nainstalovat několik programů, třeba originální Internet Security 2007, kdy po spuštění instalátoru mě bylo stroze oznámeno, že pod Windows Vista to nepojede. Přesnou hlášku si nevybavím... Takových programů je více. Používám Windows XP SP2 s aktualizacemi. Pod nima spustím třeba i věci pro Win 3.1, nebo DOS. A to nepřehánim, třeba v dosu 4GW jede Carmageddon, Carmageddon2, ale funguje i starý dobrý Gold Axe. Nestalo se mi, že by mi něco nešlo. U starých aplikací občas chyběl VBrun, ale není problém je stáhnout... Spíš se mi jedná hlavně o Norton Internet Security 2007. To mi prostě pod Vistou nešlo... Nejen to. Používám upravené ovladače na zachytávání komunikace TCP/IP, které ve Vistě nenainstaluji. Otravuje mě tam dost věcí.

Nevím proč už dávno není takový Windows, který by měl vlastní systém včetně ovladačů na jednom oddílu a uživatelská data na druhém (program files, aplikation data, plocha, dokumenty a tak). Zase takový problém vytvořit takový systém by to nebyl. Po celkové instalaci by si stačilo udělat obraz prvního oddílu (pomocí Norton Ghost či PowerQuest Drive image) A když by se sesypal systém, tak co, buď obnovíte data z vytvořeného obrazu, nebo uděláte novou instalaci s tím, že uživatelská data by se načetla z druhého oddílu. Takže by člověk o nic důležitého nepřišel. Ale to by se muselo ve firmě Microsoft myslet a to asi nejde dohromady. Prakticky omezení velikosti ramky ve Win XP je schválnost od Microsoftu.

Anonymní řekl(a)...

Bonjorno, debilnidecka.blogspot.com!
Ordina Viagra , Cialis ,Levitra on line da EuroPharmacy e ricevila direttamente [url=http://farmamed.fora.pl/ ] Comprare cialis online[/url] acquistare cialis senza ricetta, dyufrcuo, acquistare cialis, ljzbfwin, [url=http://farmitalia.fora.pl/ ] Comprare cialis [/url] Cialis, Levitra e Viagra. Approvazione gratuita online. [url=http://milanofarma.fora.pl/ ]Come Compra cialis [/url] CIALIS E VIAGRA IN CONTRASSEGNO ITALIA. Vendita di CIALIS e VIAGRA generico in [url=http://farmanova.fora.pl/ ] Compra cialis [/url] Il Cialis ? commercializzato in compresse di colore giallo chiaro rivestite con [url=http://farmaroma.fora.pl/ ]Dove Compra cialis generico[/url]